Fart over feltet

"Det var en kold lørdag morgen, og vinden buldrede med fuld fart. Alligevel hoppede jeg i arbejdstøjet med kurs mod MAN. Da jeg ankom, var morgen kaffen, det essentielle, det første på min ”To Do” liste. Jeg var ikke den eneste med denne tanke, svendene var allerede kommet mig i forvejen, som tørstige dyr der flokkes om et vandhul samlet omkring kaffe maskinen. Foran os ventede 13 timers overarbejde med blod, sved og tårer.

Efter morgenkaffen tumlede vi ud af døren, med vores arbejdstasker på skuldrene. De første timer fløj afsted, specielt når man ved at den såkaldte ”madpakke” venter. På MAN, er der smørrebrød klar når man tager overarbejde. Den så kaldte madpakke, som består af mere pålæg end brød. Da klokken slog 11:30 samledes vi et afkølet kontorlokale og nød vores madpakke, samt diskuterede dagens arbejde. På klokke slettet 12 var det ud af døren igen, og lige på og hårdt tilbage til arbejdet. Det var omkring dette tidspunkt, at jeg fik til opgave at afmontere en ledning fra et punkt til et andet. Da ledningen var trukket godt tilbage. Valgte jeg ud fra min kloge lærlinge hjerne at klippe ledningen, for ikke at trække 30m ubrugelig ledning med mig overalt. En beslutning der bragte mig stort besvær senere hen.

Da ledning skulle monteres i det nye punkt, opdagede jeg det der ikke må ske. Ledningen var for kort. Med hovedet i jorden måtte jeg fortælle mester, hvad jeg havde gjort. Mester grinte, og stak mig 50m ny ledning, og sagde; ”så er det bare i gang, unge mand”. Med sved på panden lykkedes det mig at trække den nye ledning. Denne gang, med en tommelstok med i lommen, så jeg ikke lavede samme fejl 2 gange.

Efter 13 timer havde vi nået målet. Mine øjne kunne næsten ikke holde sig åbne, da mester sagde det var nok for i dag. Derefter var det hjem og i seng, og holde en lille weekend søndag. Men ikke mindst måtte jeg forberede mig på det drilleri, der hører med, når lærlingen fejler, og den "kvaje-kage" jeg nu skylder."

Af Jonas Weinreich
Dele lærling: Man Diesel & Turbo, DI-Teknik, DISA