Ved du hvad dine muligheder er?

Vi ved godt, at det er svært at beslutte, hvad du vil med din fremtid. Derfor vil vi, Projekt Fremtidens Maritime Håndværker, gerne hjælpe dig med at tage det rette studievalg. 

For at hjælpe dig, vil vi her på siden fortælle dig om alle de mange muligheder, der er ved at tage en erhvervsuddannelse og om alle mulighederne, der venter dig som faglært. 

Du kan tjekke vores blog, hvor vi skriver spændende indlæg om det at tage en erhvervsuddannelse. Vi fortæller om mulighederne ved forskellige erhvervsuddannelser og snakker med andre unge, som er i gang med en uddannelse. 

Desuden vil der løbende komme en masse andet sjovt og interessant information på hjemmesiden, så sørg for at følge med. Der vil også blive afholdt spændende arrangementer med fokus på erhvervsuddannelserne. Det kan du læse meget mere om under nyheder. 

Er du UU vejleder, forælder eller andet?

Projekt Fremtidens Maritime Håndværker har ikke kun fokus på potentielle erhvervsskoleelever. Vi bestræber os på at klæde forældre og UU vejledere godt på, til at kunne hjælpe børn og elever med at træffe det rigtige uddannelsesvalg.

For at kunne hjælpe med det, kræver det god viden og information om de mange uddannelser. Derfor vil du på siden kunne læse pressemeddelelser vedrørende projekt Fremtidens Maritime Håndværker, nyheder omkring erhvervsuddannelser og lignende. Hold derfor øje med siden.