Job med en erhvervsuddannelse

Foto: Morten Holtum

Foto: Morten Holtum

Vi havde i juni et indlæg i den maritime avis Søfart omkring, hvad projekt Fremtidens Maritime Håndværker skal bidrage med og hvad det helt nøjagtigt går ud på. Kort fortalt handlede indlægget om, hvor vigtige erhvervsuddannelser bliver i fremtiden - Især dem med et maritimt fokus. Det korte af det lange er, at har du - eller vil du tage en erhvervsuddannelse vil du i fremtiden være i høj kurs! Du kan således få job med en erhvervsuddannelse.

De maritime erhvervsuddannede kommer i høj kurs I fremtiden da går vi ind i en tid, hvor der er et stort behov for faglærte. Mange af de medarbejdere, der lige nu er i det maritime nærmer sig pensionsalderen. Derfor har hele erhvervet behov for at uddanne flere af de kompetencer, der er så vigtige for at erhvervet kan overleve.

En anden vinkel som projektet også har, er at det skal være med til at sikre, at der kommer flere maritime vinkler på de erhvervsuddannelser, der allerede findes. Det skal være med til at der kommer flere erhvervsuddannede til det maritime.

For at det her kan lykkedes, har projektet modtaget et bidrag på 18 millioner kroner fra Socialfonden, Region Hovedstaden og Vækstforum Hovedstaden. Har du lyst til at læse den originale artikel har du mulighed for det på detmaritimedanmarks hjemmeside. Du kan også bare klikke her