Tilbage på skolebænken - FMH var på besøg på Georg Stage

FMH har haft den store fornøjelse af en privat rundtur på Skoleskibet Georg Stage. Skibet havde netop afsluttet sin togt, og hele besætningen var i fuld sving med at gøre skibet klar til dette års sommertogt, der starter den 25. juni, hvor 64 nye elever er klar til at stige ombord.

Fra matematiker til sømand
Men for at få en ægte fornemmelse af livet ombord, blev vi vist rundt af en af skibets elever. Og hvordan er han så endt på Georg Stage? Han ville gerne læse matematik på universitetet, og da den plan ikke holdt, tog han en chance og drog til søs - en beslutning der viste sig at være den helt rette. For nu hvor togtet er slut, er han ikke klar til at vende tilbage til land, og har derfor fået en elevstilling hos et dansk rederi.

Mange af Georg Stages elever fortsætter et liv til søs, og rederierne står klar med åbne arme for at tage imod dem.

Skal du være elev på Georg Stage?
Så kan du læse meget mere om dine muligheder HER

Du kan se en video af vores besøg her