FMH blev Danmarksmester

Igen i år kunne mere end 300 unge fra erhvervsuddannelserne dyste om at blive intet mindre end Danmarksmester til DM i Skills. I år løb konkurrencen af stablen d. 4 - 6 april, hvor de unge fik chancen for at vise deres talenter, skærpe deres faglige niveau og vise erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

FMH glade og stolte over at dette års vinder af diciplinen: Industritekniker er Rasmus Frølund som er Industritekniker og maritim lærling i FMH projektet. Til daglig arbejder Rasmus hos Thoka Finmekanik ApS i Dragør.

Nedenfor kan du se billeder fra dagen og du kan læse meget mere om DM i Skills HER

Rasmus Frølund med Statsminister Lars Løkke Rasmussen, Fotograf Per Daugaard

Rasmus Frølund med Faglærer Lars Emil Roos

Deltagere i disciplinen: Industritekniker

Faglærer Lars Emil Roos, Virksomhedskonsulent Lars Ole Frederiksen og Rasmus Frølund