Fremtidens Maritime Håndværker til Ungdommens Folkemøde

Den 7. og 8. september var Fremtidens Maritime Håndværker og ROV Maker Competition på Ungdommens Folkemøde som blev afholdt på Søndermarken i Valby. KEAs stand var et ROV Maker Space, hvor de unge blandt andet kunne stifte bekendtskab med undervandsdroner og de kunne lave mock ups af droner med lego.

D. 7. september afholdt KEA desuden en workshop for 65 tilmeldte elever som kom med bud på forskellige miljømæssige løsninger indenfor samme kategori.

Foruden elever fra TEC og NEXT som samlede undervandsdroner ud af de samle kits som er udviklet i forbindelse med ROV Maker Competition, der er støttet af Den Danske Maritime Fond, var der forskellige aktiviteter. Blandt andet havde NEXT en påhængsmotor med som de unge kunne afprøve, og MDC havde Virtuel Reality filmen ”hvad laver en automatiktekniker” med. Foruden KEA, MDC, TEC og NEXT var Danske Maritime også repræsenteret og dagene bød på masser af spændene samtaler med de unge som på trods af regn og blæst havde en fest.

FMH.logo.jpg.jpg
AAEAAQAAAAAAAAjpAAAAJDUzNjM1YTRkLTMyZjgtNDMzYy1hYmIzLTdjOGYxZjkwMjZiOA.png
ROV_Logo_Lockup_HORIZONTAL_CMYK.JPG