ROV dyst på Holmen

Det første ROV Maker Competition forløb nærmer sig og der arbejdes på højtryk for at få ROV kits klar til eleverne i næste uge.

I uge 19 vil de første erhvervselever fra skolerne TEC og NEXT nemlig dyste imod hinanden, de 5 - 6 hold af
elever skal først samle deres ROV for til sidst at dyste i mod hinanden på 3. dagen.

Hele forløbet bliver afviklet hos Søværnets Dykkerskole på Holmen, og i den forbindelse har undervisere og projektfolk fra hhv. KEA, TEC og NEXT været ude og besigtige de lokaliteter der skal danne ramme om en spændende maritim uge.

Tirsdag d. 9. maj samler eleverne deres ROV med delene fra kits der er udviklet i projektet hele dagen. Onsdag d. 10. maj afvikles konkurrencen over hele dagen fra 9.30 til 14, her skal holdene på skift dyste imod hinanden i dykkerskolens bassin, hvor der er indrettet en bane med pointgivende elementer, som eleverne skal styre deres selvbyggede undervandsdroner igennem på tid og få flest mulige point. Om
torsdagen mellem kl 12 og 14 viser grupperne videoer de har lavet i løbet af ugen, inden vinderholdet kåres ud fra point fra undervandsbanen, men også for godt ROV design, spændende video mv. Endelig fejres vinderne og ugen.

Interesserede er velkomne til komme forbi, tirsdag, onsdag eller torsdag eftermiddag for at se hvad der sker og få sig en snak med elever, undervisere og projektfolk.

Praktisk information

Hvor
Søværnets Center for Dykning
Eskadrevej nummer 1
1439 København K

Hvornår
Tirsdag d. 9. maj
09,30 - 14.00