Nye grundforløb skal tage udgangspunkt i ombygning af HH-Ferries færger

I forbindelse med at HH-Ferries Group er ved at ombygge 2 af deres færger (Tycho Brahe og Aurora) på overfarten Helsingør – Helsingborg til at sejle på ren strøm, og dermed vil blive verdens største skibe der alene fremdrives ved strøm, har MDC skabt netværk i regi af projekt FMH mellem HH-Ferries Group og erhvervsskolerne TEC og NEXT Uddannelse København. De to parter skal samarbejde ved at skabe maritime forløb for blandt andet EUX elever med udgangspunkt i HH-Ferries ombygning af deres færger.

I januar måned var repræsentanter fra TEC og NEXT på besøg på Tycho Brahe, som er den første færge der skal ombygges. Her blev de sat ind i det tekniske omkring ombygningen og hvilke problemstillinger der er i forbindelse med en sådan ombygning.