Søværnets Center for Dykning skal være vært for KEAs "ROV Maker Competition"

MDC har i forbindelse med undervandsdrone konkurrencen; "ROV Maker Competition", som er støttet af Den Danske Maritime Fond, skabt kontakt i mellem KEAs medarbejdere og Søværnets Center for Dykning på Holmen. På skolerne NEXT og TEC skal eleverne i det første forløb, i slutningen af april, konkurrere mod hinanden.

Mandag var medarbejdere fra MDC og KEA på besøg, og blev vist rundt på Søværnets dykkerskole af næstkommanderende Kaptajn Løjtnant Jimmy Holk.

Besøget resulterede i, at lokationen til afvikling af det første forløb blev fundet, og kommer til at blive afholdt hos Søværnets dykkerskole i deres dykkerbassin og tilstødende lokaler. Bassinet er 6 meter dybt, og kommer til at give gode muligheder for at lave en vertikal forhindringsbane til at udfordre elevernes undervandsdroner, samtidig er der vinduer på siden af ”tanken” så man kan følge konkurrencen under vandet, tørskoet.

Turen blev afsluttet med en rundvisning på Søværnets dykker museum.