NEXT afholdte maritimt forløb med tema "motoren" i uge 46

NEXT Uddannelser København afholdt i uge 46 et forløb for GF1 elever på Tuborgvej med Maritimt indhold. 11 GF1 elever deltog i forløbet som havde temaet ”Motoren”.

Eleverne startede ugen med en intro til det Maritime Danmark og information om hvordan motoren virker, og at det er en sådan de skal fremstille i slutningen af deres hovedforløb hvis de vælger uddannelsen Industritekniker. Eleverne blev undervist i tegneprogrammet Solid Works, som de herefter arbejdede med og lavede forskellige opgaver.

De efterfølgende dage arbejdede de på Drejebænk og Fræser med forskellige simplificerede emner til motoren. Torsdagen var udflugtsdag hvor de besøgte MAN Diesel og turbo hvorefter turen gik til Diesel Hous hvor de oplevede den store dieselmotor blive startet. Den sidste dag blev brugt til evaluering samt yderligere information om projektet Fremtidens Maritime Håndværker.