Hvad er en maritim håndværker?

Til vores deltagelse ved Copenhagen Skills d. 25. - 26. oktober, havde vi to samarbejder omkring stande. Standen med World Careers skulle vise eleven, hvad det ville sige at være maritim og viste forskellige uddannelser indenfor den maritime industri. Ved den anden stand, sammen med Region Hovedstaden, var der mulighed for at prøve Virtual Reality, som viste en automatikteknikers arbejdsdag ved Weibel. Til fælles havde standene at der var ambassadører for forskellige erhvervsuddannelser, som kunne fortælle om uddannelserne til de unge.

For at vise hvad FMH lavede til CPH Skills, har vi lavet en lille film der med video og billeder skal fortælle lidt om vores Virtual Reality indsats omkring erhvervsuddannelser, samt forklare i sin enkelthed hvad indbegrebet af en maritim håndværker er. Se videoen nedenfor.